PDF Tulosta Sähköposti

RALLYCROSS-KILPAILU


RallyCrossia tilauksesta ympäri vuoden! Järjestämme ryhmille (min. 6hlö) mahdollisuuden päästä kisailemaan toisiaan vastaan. Kisatapahtumassa ajetaan ensin harjoitusajot ja aika-ajot, sitten karsintalähdöt ja finaalit. Esimerkiksi 10hlön ryhmällä aikaa kannattaa varata noin 2 tuntia.

Käytössäsi ovat Volvo 240 2,0 racing RallyCross- autot. Autot ovat rakennettu huomioiden kaikki turvallisuusseikat; niihin on asennettu turvakaaret, kuppi-istuimet sekä nelipisteturvavyöt. Automme ovat liikennevakuutettuja.

Pituutta radalla on noin 800m, leveyttä 10m. Autoradan pohjatyöt on tehty normaalin maantien mukaisesti, joten rata kestää raskaankin ajoharjoittelun. Rata on valaistu, joten kisoja voidaan siis järjestää myös iltapimeällä. Lähtö- ja varikkoalue on asfaltoitu mutta muutoin kisaamme sorapinnalla. Radalla on formularatojen malliin oikeat lähtövalot. Finaaleissa myös lähdöt ovat porrastettuja! Kuka ottaa paalupaikan?

Käytössäsi ovat Sinisalo-ajovarusteet suoraan maailman huipulta. Varusteet ovat sekä auto- että mönkijäkäyttöön. Varusteisiin kuuluvat kypärät, kypärähuput, ajohaalarit,jalkineet ja käsineet sekä kesä- että talvikäyttöön.

 
 

Katso video!

Yhteystiedot

MotorSpace/Normirata Oy
Vinnentie 25
33960 Pirkkala

MYYNTI
050 - 3137674